Dezvoltarea atentiei. Încercuieste/Coloreaza imaginea care se potriveste.

Descarca gratuit aceste materiale.

‼️⚠️ Aceste materiale se pot descărca doar de aici. Nu vă aparțin și nu aveți dreptul de a distribui imaginile/fișele. În cazul în care apreciați un material, distribuiți link-ul, nu imaginile/fișele. Materialele se pot folosi oriunde, oricand si de oricine, dar cu conditia de a SPECIFICA SURSA. Nu distribuiti imaginile în mediul virtual, ci link-ul materialului.

Pasii pentru descarcarea fiselor:  Click dreapta pe imagine, alegeti SAVE/SALVEAZĂ. Pentru a le salva pe telefon: Tineti apasat pe imagine pana apare un „mesaj” Save/Salveaza/Adauga în poze, etc. Poze cu pasii, gasiti aici: https://catalinabirsan.com/2019/02/12/cum-se-pot-descarca-fisele/

Apreciezi, îți plac, sau te inspiră materialele mele și vrei sa susții munca mea? Hai să ajutăm împreună cât mai multe persoane, promovând materialele/ideile astfel:

1. abonează-te pe Catalina Bîrsan(dă click pe URMĂRESC/FOLLOW), pentru a primi mail cu materiale/ideile publicate (nu trebuie să aveți cont, trebuie doar să vă scrieți adresa de mail) ; 2. dă LIKE la pagina mea de Facebook Materiale distractive si educative pentru copii, pentru a crește vizibilitatea, și eventual o recomandare; 3. înscrie-te în grupul Din dragoste pentru copii, pentru a te inspira de la mai multe persoane, sau a inspira mai multe persoane. 4. DISTRIBUIE articolele, video-urile și pozele făcute de mine pe pagina ta, sau în diverse grupuri; Mulțumesc! Gânduri bune!

Doriti o fisa plastifiata sau mai multe? Ne puteti lasa mesaj in privat pe pagina de facebook sau prin mail. 
https://www.facebook.com/materialedidacticepentrulascoalasauacasa/

Ai realizat aceste modele? Adaugă o fotografie pe grup, pentru a arata cum a mers, si pentru a inspira si alte persoane.
Grup: https://www.facebook.com/groups/321025892020026/

Pentru orice observație, îmbunătățire sau păreri vă rog să lăsați un comentariu.

Categorii Stiinta si logicaEtichete , , , ,

4 gânduri despre „Dezvoltarea atentiei. Încercuieste/Coloreaza imaginea care se potriveste.

  1. Carmen Nicolae 12 mai 2020 — 18:28

    Multumim frumos !O noapte liniștită va dorim !

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

    Apreciază

  2. Materiale frumoase si educative!

    Apreciază

    1. Multumesc! Ma bucur ca va sunt pe plac. 🤗❤️

      Apreciază

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe