Adunarea cu 1, 2…10 . Color si alb-negru. Matematica.

Descarca gratuit aceste materiale.

Pasii pentru descarcarea fiselor:  Click pe imagine, apoi faceți click dreapta pe ea, alegeți SAVE/SALVEAZĂ. Poze cu pasii, gasiti aici: https://catalinabirsan.com/2019/02/12/cum-se-pot-descarca-fisele/

Apreciezi, îți plac, sau te inspiră materialele mele și vrei sa susții munca mea? Hai să ajutăm împreună cât mai multe persoane, promovând materialele/ideile astfel:

1. abonează-te pe Catalina Bîrsan(dă click pe URMĂRESC/FOLLOW), pentru a primi mail cu materiale/ideile publicate (nu trebuie să aveți cont, trebuie doar să vă scrieți adresa de mail) ;

2. dă LIKE la pagina mea de Faceboo Materiale distractive si educative pentru copii, pentru a crește vizibilitatea, și eventual o recomandare;

3. înscrie-te în grupul Din dragoste pentru copii, pentru a te inspira de la mai multe persoane, sau a inspira mai multe persoane.

4. DISTRIBUIE articolele, video-urile și pozele făcute de mine pe pagina ta, sau pe diverse grupuri; Mulțumesc! Gânduri bune!

⚠️Materialele se pot folosi oriunde, oricand si de oricine, dar cu conditia de a SPECIFICA SURSA. Nu distribuiti imaginile în mediul virtual, ci link-ul materialului.

Doriti o fisa plastifiata sau mai multe? Ne puteti lasa mesaj in privat pe pagina de facebook sau prin mail. 
https://www.facebook.com/materialedidacticepentrulascoalasauacasa/

Ai realizat aceste modele? Adaugă o fotografie pe grup, pentru a arata cum a mers, si pentru a inspira si alte persoane.
Grup: https://www.facebook.com/groups/321025892020026/

Categorii MatematicaEtichete , , , ,

4 gânduri despre „Adunarea cu 1, 2…10 . Color si alb-negru. Matematica.

  1. Buna ziua,nu stiu daca sunteti cadru didactic sau nu, dar va felicit pt munca depusa. As avea, totusi o recomandare: la fisele cu adunari, de preferat sa fie aceleasi obiecte cele pe care le adunam (de ex: mere rosii, cu mere verzi,- sa difere doar culoarea, sau forma) – pt ca ele prin adunare formeaza o multime de: fructe, legume, obiecte de uz personal, etc.
    Nu poti sa aduni capsuni cu foc… sau papuci cu broaste…
    Sa nu fie cu suparare!
    O zi frumoasa!

    Apreciază

    1. Buna ziua! Multumesc!
      Nicio suparare. O sa tin cont si de recomandarea dumneavoastra 🙂
      Am vazut ca se lucreaza si de pe materiale asemanatoare cu ale mele 🙂
      Astept cat mai multe recomandari 🙂
      Ganduri bune!

      Apreciază

  2. buna ziua. Doamna Birsan va multumim enorm pentru munca pe care ati depus-o. sunt niste materiale extraordinare, in special acum cind sintem in carantina si trebuie singuri sa gasim ocupatii pentru copii nostri. fiti sanatoasa cu intreaga familie si succese pe viitor.

    Apreciază

    1. Buna seara! Cu mare drag! O bucurie imensa sa ajut. Multumesc pentru apreciere. Sper sa va fie de folos, iar cei mici sa lucreze cu drag. Asemenea! 🤗

      Apreciază

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe