Fise de colorat/lipit frunze. Toamna

Descarca gratuit aceste materiale.

‼️⚠️ Aceste materiale se pot descărca doar de aici. Conform legii, este strict interzis a se descarca fisele/materialele de pe blogul meu si a le distribui pe alte grupuri/pagini, etc. Materialele/fisele se pot descarca si folosi doar pentru a lucra cu cei mici, nu pentru a le distribui sau folosi cu alt scop! Nu vă aparțin și nu aveți dreptul de a le distribui. În cazul în care apreciați un material, distribuiti link-ul de unde se poate descărca, nu direct fisele. Materialele se pot folosi oriunde, oricand si de oricine, dar cu conditia de a SPECIFICA SURSA. Nu distribuiti imaginile în mediul virtual, ci link-ul materialului.

Pasii pentru descarcarea fiselor:  Click dreapta pe imagine, alegeti SAVE/SALVEAZĂ. Pentru a le salva pe telefon: Tineti apasat pe imagine pana apare un „mesaj” Save/Salveaza/Adauga în poze, etc. Poze cu pasii, gasiti aici: https://catalinabirsan.com/2019/02/12/cum-se-pot-descarca-fisele/

Apreciezi, îți plac, sau te inspiră materialele mele și vrei sa susții munca mea? Hai să ajutăm împreună cât mai multe persoane, promovând materialele/ideile astfel:

1. abonează-te pe Catalina Bîrsan(dă click pe URMĂRESC/FOLLOW), pentru a primi mail cu materiale/ideile publicate (nu trebuie să aveți cont, trebuie doar să vă scrieți adresa de mail) ; 2. dă LIKE la pagina mea de Facebook Materiale distractive si educative pentru copii, pentru a crește vizibilitatea, și eventual o recomandare; 3. înscrie-te în grupul Din dragoste pentru copii, pentru a te inspira de la mai multe persoane, sau a inspira mai multe persoane. 4. DISTRIBUIE articolele, video-urile și pozele făcute de mine pe pagina ta, sau în diverse grupuri; Mulțumesc! Gânduri bune!

Doriti o fisa plastifiata sau mai multe? Ne puteti lasa mesaj in privat pe pagina de facebook sau prin mail. 
https://www.facebook.com/materialedidacticepentrulascoalasauacasa/

Ai realizat aceste modele? Adaugă o fotografie pe grup, pentru a arata cum a mers, si pentru a inspira si alte persoane.
Grup: https://www.facebook.com/groups/321025892020026/

Pentru orice observație, îmbunătățire sau păreri vă rog să lăsați un comentariu.

Categorii PlanseEtichete ,

4 gânduri despre „Fise de colorat/lipit frunze. Toamna

  1. Felicitari! Sunt foarte utile!

    Apreciază

    1. Multumesc! Ma bucur ca sunt utile 🙂
      Ganduri bune!

      Apreciază

  2. Buna nu reusesc sa le descarc trebuie sa plătesc

    Apreciază

    1. Buna ziua! Nu trebuie sa platiti. Cititi pasii pentru descarcarea lor, îi gasiti în acelasi link.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe